Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 22:51

شیرینی هویج و بادام

شیرینی هویج و بادام

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر شكر 125 گرم

 

هویج رنده كرده  2 عدد بزرگ

 

زنجفیل تازه رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

بادام خردكرده  150 گرم

 

آرد  300 گرم

 

نشاسته گندم 2 قاشق سوپخوری

 

بیكینیگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ  2 عدد

 

كره 125 گرم

 

پودر پسته 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

پودر شكر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجفیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بیكینیگ‌پودر را الك كنید، در مركز آن حفره‌ای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یكدیگر مخلوط سازید. آن‌گاه تخم‌مرغ و كره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.

اكنون چانه‌های كوچكی از خمیر درست كنید و آن‌ها را به شكل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یك از خمیرها بگذارید و لبه‌های هر یك را به هم بچسبانید.

اكنون خمیرهای آماده را در سینی چربكرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك شیرینی را روی پنجره سیمی خنك سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیشیرینی هویجآشپزباشیماه منیر نوریشیرینی هویج و بادامشیرینی بادام تعداد بازديد: 809 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است