Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 تیر 1399 - 21:58

زولبیا

زولبیا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

نشاستة گل............. 500 گرم

ماست پرچرب.......... 500 گرم

بیکینگ پودر............ به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردن ...............  به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیة شربت بار

آب................ 400 میلی لیتر

شکر ............1 کیلوگرم

جوهر لیمو............. یک دوم قاشق چایخوری

بادکا (گلوكز)............ 100 گرم

گلاب.............. 100 میلی لیتر

زعفران حلکرده ..............  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - سعيد بابارحيمي :

روش تهیه

نشاسته و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید. حالا مایة فراهم کرده را در قیف مخصوص زولبیا بریزید و هربار به اندازة یک پینچ بیکینگ‌پودر به آن بیفزائید و با چوب مخصوص داخل قیف، آن را هم بزنید. سپس روغن را در ظرف مناسبی بریزید و حلقه‌های مخصوص را درون آن قرار دهید تا داغ شود. اکنون از مایة زولبیا درون این حلقه‌ها بریزید و زولبیا را سرخ کنید. حالا زولبیا را از روغن درآورید و درون صافی بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. زولبیا را پس از خنک شدن، درون شربت بریزید.

روش تهیة شربت: آب، شکر و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. آن‌گاه شربت را از روی حرارت بردارید و بادکا، گلاب و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: زولبیاطرز تهیه زولبیازولبیا خانگی تعداد بازديد: 129 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است