Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 13 تیر 1399 - 18:37

بامیه

بامیه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آب  ............ 300 میلی لیتر (یک و یک چهارم پیمانه)

آرد........... 200 گرم

روغن جامد............... 10 گرم

تخم مرغ............... 3عدد

شربت بار (برای داخل خمیر) ............1 قاشق چایخوری

 

 

مواد لازم برای تهیة شربت بار

آب.............. 400 میلی لیتر

شکر.......... 1 کیلوگرم

جوهر لیمو............ یک دوم قاشق چایخوری

بادکا (گلوکز)........... 100گرم

گلاب............ 100 میلی لیتر

زعفران حلکرده .................   1 قاشق سوپخوری

 آشپزباشی - سعيد بابارحيمي :

 

روش تهیه

آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه آرد را به‌یکباره بیفزائید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. حالا روغن را به خمیر بیفزائید و مخلوط کنید. سپس بگذارید خمیر خنک شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و خوب هم بزنید. اکنون شربت را درون خمیر بریزید و مخلوط کنید. حالا مایة فراهم کرده را درون کیسة شیرینی‌پزی دارای ماسورة کنگره‌دار بریزید و هربار مقداری از آن را داخل روغن ولرم بیندازید و با حرارت تند سرخ کنید. حالا بامیه‌ها را درون شربت خنک شده بیندازید.

روش تهیة شربت: آب، شکر و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. آن‌گاه شربت را از روی حرارت بردارید و بادکا، گلاب و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: بامیهزولبیا و بامیهطرز تهیه بامیه خانگی تعداد بازديد: 110 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است