Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:57

شیرینی گردویی زعفرانی

شیرینی گردویی زعفرانی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرزو گنجی

کره 150 گرم

پودر شکر 100 گرم

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ یک عدد

زعفران دمکرده یک قاشق چایخوری

آرد 275 گرم

گردوی دو نیم شده به میزان لازم

کره، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن گاه تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اکنون هربار به اندازۀ یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اکنون روی هر یک، گردو بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد،آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی گردوییشیرینی زعفرانیآشپزباشیشیرینی خانگیشور و شیرینزندگی آنلاینشیرینی گردویی زعفرانی تعداد بازديد: 230 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است