Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:25

نساری

نساری

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آب 750 میلی‌لیتر

 

شکر 900 گرم

 

نشاسته‌ی گندم 135 گرم

 

جوهرلیمو 1 قاشق چایخوری

 

گلاب 150 میلی‌لیتر

آشپزباشی

 

نصف آب را با شکر مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید سپس نشاسته را با باقیمانده‌ی آب حل كنید و هنگامی که آب و شکر جوش آمد، به آن بیفزائید.

بعد از این‌که دوباره جوشید، جوهرلیمو و گلاب را به مواد اضافه نمائید.

حالا مخلوط را هم بزنید تا خوب غلیظ شود.

آن‌گاه مایه را داخل سینی بریزید.

پس از خنک شدن، آن را ببرید و با پودر شکر مخلوط سازید و میل نمائید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیشیرینی تبریزینساریدستور تهیه نساریمواد لازم نساریروش تهیه نساری تعداد بازديد: 709 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است