Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 13 تیر 1399 - 17:24

شیرینی فندقی

شیرینی  فندقی

shooroshirin

0 0

آسان

12 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره180 گرم
شکر قهوه‌ای90 گرم
زردة تخم‌مرغ2 عدد
وانیلینیک‌هشتم قاشق چایخوری
پودر فندق50 گرم
آرد280 گرم
شکلات تلخ یا شیری آبکرده برای تزئین100 گرم
فندق برای تزئینبه میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی :

روش‌تهیه

کره و شکر را در کاسة همزن برقی بریزید و هم بزنید تا رنگ کره روشن شود و مایة صاف و یکنواختی به دست آید. آن‌‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس پودر فندق و آرد را به مایة فراهم کرده بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر به دست آمده را در کیسة نایلونی قرار دهید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر فراهم کرده را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواه‌تان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اکنون فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید. شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 10 – 12 دقیقه بپزید. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، رویشان را با شکلات و فندق بیارائید و در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی فندقیشیرینی بدون فرشیرینی خانگیطرز تهیه شیرینی فندقی تعداد بازديد: 177 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است