Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 11 فروردین 1399 - 04:40

قرابیه فندق و پرتقال

قرابیه  فندق و پرتقال

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

کرۀ نرم شده    150 گرم

پودر شکر  50گرم

تخم مرغ  1 عدد

روغن مایع  80 میلی‌لیتر

وانیلین  یک چهارم قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده کرده    1 قاشق چایخوری

نشاستۀ ذرت   40 گرم

فندق خرد کرده   45  گرم

آرد  300 گرم

بیکینگ پودر  یک قاشق چایخوری

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

 همۀ مواد را بجز آرد و بیکینگ پودر در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید.

آن گاه مخلوط الک کردۀ آرد و بیکینگ پودر را کم کم به این مایه بیفزائید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.

سپس هر بار توپ هایی به اندازۀ گردو از خمیر بردارید و در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار دهید.

حالا مرکز خمیر را با انگشت فشار دهید تا  اندکی گود شود.اکنون قرابیه‌ها را بمدت تقریبی 20دقیقه در فرگرم کرده با دمای 175 سانتیگراد بپزید. همینکه قرابیه ها خنک شدند،در مرکزشان قدری شکلات آبکرده بریزید و فندق بگذارید.اینک شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری:  قرابیه فندق و پرتقال یکی از شیرینی‌های خوشمزۀ ترکیه است.

ماندگاری این شیرینی 3 هفته در ظرف دربسته و در جای خنک می باشد.

برچسب ها: شیرینیشیرینی ترکیه ایشیرینی فندقیآشپزباشیشور و شیرینقرابیه فندق و پرتقال تعداد بازديد: 293 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است