Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 11 فروردین 1399 - 04:35

کلوچه توت فرنگی و پرتقال

کلوچه توت فرنگی و پرتقال

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد  ۳۵۰ گرم

بیکینگ پودر  یک‌دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ  ۲ عدد

خامه صبحانه  125 گرم (یک دوم پیمانه)

شکر  100 گرم

آب پرتقال  250 میلی‌لیتر ( ۱ پیمانه)

پوست پرتقال رنده کرده  ۱ قاشق چایخوری

توت فرنگی خرد کرده  ۸ عدد

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.

تخم‌مرغ‌ها و خامه را در کاسه مناسبی بریزید، شکر را بیفزائید و قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

آن‌گاه آب پرتقال و آرد را افزوده  و مخلوط کنید.

سپس پوست پرتقال و توت فرنگی را نیز درون این مایه بریزید و هم بزنید.

حالا تابه نچسبی را  روی حرارت ملایم  بگذارید و قدری آن را چرب کنید.

اکنون هر بار قدری از مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و همینکه یک طرفش برشته شد، آن را برگردانید تا دو طرفش برشته و طلائی رنگ شود.

اینک کلوچه‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: کلوچهکوکیآشپزباشیشور و شیرینکلوچه توت فرنگی و پرتقالکلوچه توت فرنگیکلوچه پرتغالی تعداد بازديد: 245 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کلوچه چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است