Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 00:40

حلواي‌عسلي

حلواي‌عسلي

shooroshirin

0 0

متوسط

5 دقیقه

20 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 15-20 عدد:

آرد گندم................... 125 گرم

روغن جامد............. 70 گرم

شيرعسلي.............. 250 گرم

زعفران دمكرده................ 2 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - مژگان فرهنگ :

 

روش‌تهیه

 آرد را در تابه‌ي مناسبي بريزيد، روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. سپس روغن را اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه‌ي ديگر تفت دهيد. آن‌گاه از روي حرارت برداريد و شير عسلي و زعفران دمكرده را به آن بيفزائيد و كاملاً مخلوط نمائيد. اينك حلوا را داخل قيف بريزيد و در كاغذهاي مخصوص بگذاريد.

برچسب ها: حلواحلوا عسلیطرز تهیه حلوا عسلی تعداد بازديد: 631 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است