Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:13

شیرینی با شيره انگور

شیرینی با شيره انگور

shooroshirin5

0 0

آسان

22 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

هل یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

شكر قهوه‌ای 100گرم

 

كره‌ی آبكرده 60 گرم

 

شیره‌ی انگور 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

شیر 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

 مربای پوست پرتقال بدون شربت 50 گرم

 

شكر درشت به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید.

آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین، نمك، زنجفیل و هل را با هم مخلوط سازید و الك كنید.

سپس شكر قهوه‌ای، كره، شیره‌ی انگور، شیر، تخم‌مرغ و مربای پوست پرتقال را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید.

حالا مخلوط آرد و ادویه‌ها را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی بدست آید.

خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و یك شب یا دست‌كم سه ساعت در یخچال نگه دارید.

اینك هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در شكر درشت بغلتانید.

آن‌گاه توپ‌های خمیری را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.

شیرینی را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یادآوری: می‌توانید برای زیباتر شدن شیرینی از مخلوط شكر رنگی و شكر درشت سفید برای غلتاندن شیرینی در آن بهره بگیرید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیآموزش قنادیشیرینی با شيره انگور تعداد بازديد: 3140 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است