Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 22:58

كوكي کرینکل پرتقالی

كوكي کرینکل پرتقالی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 64 عدد

کره نرم شده  140 گرم 

شکر 150 گرم

اسانس وانیل مایع

یک‌چهارم قاشق چايخوری

تخم مرغ 1 عدد

زرده تخم مرغ 1 عدد

آب پرتقال تازه 2 قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چايخوری

رنگ مجاز خوراکی  نارنجی

به میزان دلخواه

آرد 260 گرم

بیکینگ پودر 2 قاشق چايخوری

نمک   یک‌چهارم قاشق چايخوری

پودر شکر به میزان لازم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس زرده تخم‌مرغ را افزوده و یک دقیقه با همزن برقی بزنید.

حالا آب پرتقال، پوست پرتقال و رنگ را به این مایه بیفزائید و مخلوط نمائید.

اکنون مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را در سه مرحله افزوده و با همزن برقی بزنید.

چنانچه مایه شل بود،‌آن را 10-15 دقیقه در یخچال قرار دهید تاخمیر به غلظت مناسب برسد. اینک هر بار به اندازه 2 قاشق چایخوری از خمیر بردارید و آن را به شکل توپ درآورید و در پودر شکر بغلتانید.

توپ‌های فراهم کرده از خمیر را در سینی چربکرده بچینید و کوکی‌ها را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیکوکی پرتقالیکوکی خوشمزهطرز تهیه انواع کوکیعارفه ابن الرضاکوکی کرینکل پرتقالیطرز تهیه کوکی کرینکل پرتقالی تعداد بازديد: 2028 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است