Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:54

اسلایس کارامل و شکلات سفید

اسلایس کارامل  و شکلات سفید

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پرک جو (آسیاب کرده) 30 گرم

آرد 75 گرم

بیکینگ پودر  یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر کاکائو الک کرده 2 قاشق چایخوری

شکر قهوه‌ای روشن 75 گرم

نارگیل 40 گرم

کره آبکرده 90 گرم

شیر عسلی 1 قوطی

عسل 115 گرم

کره خرد کرده  30 گرم

شکلات سفید خرد کرده  250 گرم

روغن مایع 2 قاشق چایخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی به گونه‌ای بپوشانید که کاغذ از دو لبه طولی قالب بلندتر باشد.

آن‌گاه پرک جو، آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و در کاسه مناسبی بریزید.

سپس شکر، نارگیل و کره را به آن بیفزائید و هم بزنید. حالا این مخلوط را در قالب بریزید و خوب بفشارید و 10 دقیقه در فر بپزید.

اکنون قالب را از فر درآورید و بگذارید لایه زیرین شیرینی خنک شود. آن‌گاه شیرعسلی، عسل و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود.

سپس این مایه را 5 دقیقه بجوشانید تا اندکی غلیظ شود و بعد آن را در قالب روی پایه شیرینی بریزید و 10 دقیقه در فر بپزید.

حالا قالب را از فر در آورید و همینکه شیرینی خنک شد، مخلوط شکلات و روغن مایع را رویش بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید.

اینک شیرینی را با چاقوی گرم برش دهید و در صورت دلخواه با شکلات‌های دست ساختتان بیارائید.

برچسب ها: اسلایس شکلاتیآشپزباشیافسانه ظروفیاسلایس کاراملشیرینی ویژه نوروزاسلایس های خوشمزه نوروزیاسلایس کارامل و شکلات سفیداسلایس خوشمزهشیرینی های نوروزی تعداد بازديد: 529 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است