Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:36

حلواي بادام‌زعفراني

حلواي  بادام‌زعفراني

shooroshirin

0 0

متوسط

25 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي25 برش

آرد گندم ..............200 گرم

آرد برنج................ 50 گرم

روغن جامد................ 125 گرم

پودر هل.............. 1 قاشق سوپخوري

پودر بادام..................... 80 گرم

 

مواد لازم براي تهيه‌ي شربت

آب 250 ميلي ليتر

شكر ..............500 گرم

زعفران دمكرده ............1 قاشق سوپخوري

 

مواد لازم براي تزئين

گردوي خرد كرده.............  به ميزان لازم

آشپزباشی - مژگان فرهنگ :

روش تهیه

آرد گندم را در تابهي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آرد برنج را هم جداگانه تفت دهيد. اينك هر دو را با هم تركيب كنيد. بعد روغن را بيفزائيد و به مدت 5 دقيقهي ديگر تفت دهيد. حالا تابه را از روي اجاق برداريد و صبر كنيد تا كاملاً خنك شود. سپس هل و بادام را اضافه كنيد. اكنون آب و شكر را روي حرارت قراردهيد تا شكر در آب حل شود. اينك زعفران دمكرده را اضافه نمائيد و شربت را بجوشانيد تا به اندازهي لازم غليظ شود. حالا بتدريج شربت را به تركيب بالا بيفزائيد و مخلوط نمائيد. اكنون قالب مستطيل شكل به اندازهي 30×30 سانتيمتر را با سلفون كاملاً بپوشانيد. سپس حلوا را درون قالب بريزيد، سطح آن را صاف كنيد و با گردو بپوشانيد و پس از سرد شدن، به شكل لوزي برش بزنيد و در ظرف زيبائي بچينيد.

برچسب ها: حلواحلوا زعفرانیحلوا بادام زعفرانیطرز تهیه حلوا بادام تعداد بازديد: 710 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است