Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:28

حلواي‌كنجدي

حلواي‌كنجدي

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

خرماي بدون هسته............ 2 كيلوگرم

آرد گندم.............. 250 گرم

روغن مايع............. 1 ليتر

دارچين............. 1 قاشق سوپخوري

هِل آسياب‌كرده........... 1 قاشق چايخوري

كنجد............ 1 كيلوگرم

شيره‌ي انجير............. 200 گرم

آشپزباشی - ابوالقاسم زارعيان :

 

روش‌تهیه

خرما را چرخ كنيد و كنار بگذاريد. آن گاه آرد را در تابه سرخ كنيد و روغن را به آن بيفزائيد.

سپس تابه را از روي اجاق برداريد، دارچين و هِل را به مخلوط آرد بيفزائيد و هم بزنيد. حالا شيره‌ي انجير و خرما را با هم مخلوط كنيد و در تابه بريزيد و خوب مخلوط كنيد. اكنون هر بار به اندازه‌ي يك قاشق سوپخوري از حلوا برداريد و در كنجد بغلتانيد و با كف دست، كمي آن را پهن كنيد. حلوا را در ظرف دردار نگه داريد تا خشك نشود.

 

یادآوری :  براي تهيه‌ي حلواي نارگيلي، حلوا را به جاي كنجد، در نارگيل بغلتانيد.

براي تهيه‌ي اين حلوا، از خرماي زرد استفاده كنيد.

چنانچه شيره‌ي انجير در دسترس نبود، از انجير خشك چرخكرده استفاده نمائيد.

برچسب ها: حلواآموزش شیرینی پزیحلوا کنجدیطرز تهیه حلوا کنجدی تعداد بازديد: 585 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است