Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 05:29

شیرینی فلورانتین

شیرینی فلورانتین

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 12 عدد

کره  80 گرم

شکر قهوه‌ای  50 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

آرد  140 گرم

مربای پوست پرتقال بدون شربت و خرد کرده 100 گرم

گلسه‌چری خرد کرده 30 گرم

خلال بادام 30 گرم

پودر شکر برای تزئین 40 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

همین‌که شکر حل شد، آن را از روی حرارت بردارید و زرده تخم‌مرغ و آرد را بیفزائید و بالیسک مخلوط کنید.

آن‌گاه مربای پوست پرتقال،  گلسه‌چری و خلال بادام را افزوده و مخلوط سازید.

سپس هر بار به اندازه یک گردو از مواد فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید .

حالا فلورانتین را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و همینکه شیرینی خنک شد.

رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی فلورانتینآشپزباشیآرزو گنجیطرز تهیه شیرینی فلورانتینمواد لازم برای تهیه شیرینی فلورانتین تعداد بازديد: 1681 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است