Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 17:31

گاتا

گاتا

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

 شیر ....................80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

شكر..................150 گرم

كره ..................................50 گرم

تخم‌مرغ..............................4 عدد

مایه‌خمیر .........................20 گرم

آرد ...................750 گرم

 

مواد لازم برای تهیه مغز گاتا:

آرد...............................300 گرم

تخم‌مرغ...........................3عدد

شیر.............................50 میلی‌لیتر

كره .............................200 گرم

پودر شكر ....................200 گرم

دارچین.........................10 گرم

مغزگردو ........................50 گرم

طرز تهیه :

شیر، شكر، كره و تخم‌مرغ را با هم مخلوط نمایید. مایه‌خمیر و آرد را نیز با هم مخلوط و به مواد اضافه كنید و خوب ورز دهید تا به دست نچسبد. اگر خمیر شل بود، آرد و اگر سفت بود، شیر اضافه كنید. به خمیر، 30 دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را به اندازه

50 گرم چونه نمایید. مغز گاتا را در میان خمیر قرار دهید و داخل سینی چرب شده، با فاصله از یكدیگر بچینید و دوباره 10 دقیقه استراحت دهید. با دست چونه‌ها را فشار دهید تا پهن شوند. روی آنها را با چنگال سوراخ كنید و زرده تخم‌مرغ بمالید.

برای تهیه مغز گاتا، همه مواد را با هم مخلوط كنید. اگر شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن بیفزایید.

درجه فر: 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت: 30 دقیقه.

برچسب ها: گاتانان گاتاشیرینی گاتاشیرینی ارمنیطرز تهیه نان گاتاطرز تهیه شیرینی گاتا تعداد بازديد: 1494 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است