Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 07:21

لوز نارگیل

لوز نارگیل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

 شربت قوام‌آمده  ................   یك چهارم پیمانه

پودر نارگیل  ................   2 پیمانه

پودر پسته برای تزیین  ................   به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت

شكر   ...............  یك‌دوم پیمانه (75 گرم)

آب................     یك‌چهارم پیمانه (50 گرم)

طرز تهیه :

 شربت قوام‌آمده را تا زمان سرد شدن كنار بگذارید. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا كاملا سفید شود.

پودر نارگیل را اضافه نمایید تا چسبندگی آن گرفته و خمیری شود. سپس مایه آماده را در قالب چرب‌شده باقلوا پهن كنید. روی آن را با پودر پسته تزیین نمایید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس آن را به شكل لوزی برش دهید.

برای تهیه شربت، شكر و آب را بگذارید بجوشد تا قوام بیاید. در صورت دلخواه می‌توانید دو قاشق سوپخوری گلاب به شربت اضافه نمایید.

برچسب ها: شیرینی نارگیلیلوزلوز نارگیللوز نارگیل یزدلوز نارگیل خانگیلوز نارگیل با گلابلوز نارگیل یخچالیلوز نارگیل ساده تعداد بازديد: 1973 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است