Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:36

برشتوك نخودچی

برشتوك نخودچی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن جامد  250 گرم

 

آرد نخودچی  500 گرم

 

پودر قند  250 گرم

 

پودر هل  2 قاشق چایخوری

 

پسته خردكرده برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی- شهین کبیری

 

ابتدا روغن جامد را در ظرف نسوزی بریزید و در دستگاه قرار دهید. دكمه مایكروویو (تندپز) را روی قدرت 60 یا 540 وات، به مدت 3 تا 4 دقیقه تنظیم و روشن كنید تا روغن ذوب شود.

سپس آرد نخودچی را با آن مخلوط كنید و مجدداً درون دستگاه بگذارید. حالا مایكروویو را با قدرت 100 یا 900 وات، به مدت 10 تا 15 دقیقه روشن كنید و گاهی مخلوط را هم بزنید تا آرد نخودچی طلائی رنگ شود.

حالا ظرف را از دستگاه خارج كنید، پودر قند و هل را به آن بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید. كف دو قالب باقلوا را با كاغذ روغنی بپوشانید و مایه برشتوك را توی آن بریزید و صاف كنید.

اكنون بگذارید برشتوك كمی خنك شود. بعد پسته را روی آن بریزید و به آرامی فشار دهید تا پسته درون مواد فرو رود. پس از خنك شدن، برشتوك را به شكل لوزی ببرید و در ظرف دلخواه بچینید و میل كنید.

یادآوری: هنگام بریدن برشتوك، نباید خط چاقو محو شود.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیآشپزباشیشهین کبیریبرشتوك نخودچیروش تهیه برشتوك نخودچیمواد لازم برشتوك نخودچی تعداد بازديد: 3705 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است