Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 01:03

پودينگ نان وكشمش

پودينگ نان وكشمش

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای4-6 نفر

نان تست  ١٦ تكه

كشمش سياه پلویی ١٧٠ گرم

شير ٧٠٠ ميلي ليتر (2 پیمانه + سه‌چهارم پیمانه + 1 قاشق سوپخوری)

تخم مرغ همزده ٤ عدد

شكر قهوه ای ١٧٥ گرم

كره  آبكرده ٦٠ گرم

اسانس وانيل ٢ قاشق چايخوری

دارچين  ١ قاشق چايخوری

جوز هندی یک دوم قاشق چايخوری

سس كارامل برای سرو  در صورت دلخواه

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مستطيل شكل را به اندازه 20×30 سانتيمتر چرب نمائید.

آن‌گاه نان‌ها را مکعبی خرد كنيد و در كاسه مناسبي بریزید. كشمش را بیفزائید و مخلوط كنيد.

سپس باقیمانده مواد را در کاسه دیگری بریزید و مخلوط كنيد و به نان‌ها بيفزائيد.

مواد را خوب هم بزنيد تا نان‌ها کاملاً مرطوب شوند. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بريزيد و ١٠ دقيقه کنار بگذارید.

آن‌گاه پودینگ را به مدت تقریبی ٤٥دقيقه در فر بپزيد و در صورت دلخواه با سس كارامل میل كنيد.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیمهدیس رحیمیانپودینگ نان و کشمشپودینگ کشمشمواد لازم برای تهیه پودینگمواد لازم پودینگ نان و کشمش تعداد بازديد: 1262 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است