Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:37

برش‌های پنیر خامه‌ای و لیمو

برش‌های پنیر خامه‌ای و لیمو

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 بیسکویت آسیاب کرده 220 گرم

 

کره آبکرده 50 گرم

 

آب جوش  180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

 

پودر ژله لیموئی 1 بسته (100 گرم)

 

آب سرد 1 پیمانه

 

پنیر خامه‌ای 250 گرم

 

شیر عسلی 1 قوطی (حدود 400 گرم)

 

آبلیموی تازه 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

 

خامه فرم گرفته 500 گرم

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

قالب مربع را به اندازه 23 سانتیمتر، با سلیفون بپوشانید. به‌گونه‌ایکه سلیفون از دیواره قالب، بلندتر باشد. آن‌گاه 200 گرم از پودر بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و خوب بفشارید.

سپس آن را در یخچال بگذارید. حالا آب جوش را همراه با پودر ژله در کاسه مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری حل کنید تا ژله شفاف شود. اکنون محلول ژله را از روی حرارت بردارید و آب سرد را به آن بیفزائید و پنیر خامه‌ای را کم‌کم افزوده و با سرعت کند همزن برقی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

اینک شیر عسلی و آبلیمو افزوده و مخلوط نمائید. آن‌گاه یک پیمانه از خامه فرم گرفته را نیز به این مایه بیفزائید و آن را روی بیسکویت بریزید و به مدت 6 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا دسر را باقیمانده خامه و بیسکویت بیارائید.

 

برچسب ها: شیرینی لیموییبرش‌های پنیر خامه‌ای و لیموبرش های لیموییاسلایس لیمواسلایس پنیر خامه ای تعداد بازديد: 782 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است