Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 22:15

وافِل

وافِل

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

 

دوغ یا شیر كم‌چرب

 

 430 میلی‌لیتر (یك و سه‌چهارم پیمانه)

 

روغن كانولا 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌ سودا یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 235 گرم

 

بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

میپل سیروپ و میوه‌ی فصل به میزان لازم

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آنگاه دوغ، روغن، شكر، دارچین و بیكینگ‌سودا را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را نیز اضافه كنید - مایه‌ی فراهم كرده، می‌باید مانند ماست چكیده غلیظ باشد - حالا دستگاه وافل‌ساز را گرم كنید و هر بار قدری از مایه را در قالب چربكرده بریزید، درش را ببندید و صبر كنید وافل بپزد و طلائی‌رنگ شود - حدود 4 دقیقه -.

اكنون وافل‌ها را همچنان كه گرم هستند در ظرف مناسبی بگذارید و با، میپل سیروپ و میوه میل كنید.

یادآوری1: می‌توانید به جای وافل‌ساز برقی، از نوع ساده‌ی آن نیز استفاده كنید و قالب را روی حرارت اجاق داغ كنید و بعد وافل را در آن بپزید.

یادآوری2: چنانچه بیكینگ‌سودا در دسترس نبود، آن را حذف كنید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیآموزش وافلانواع وافلوافل ساز تعداد بازديد: 713 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این وافل چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است