Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 18:34

آیسینگ بال فرشته

آیسینگ بال فرشته

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم 

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

شکر 170 گرم

آب 2 قاشق سوپخوری

گلوکز 3 قاشق سوپخوری

آب لیموی تازه یک‌چهارم قاشق چایخوری

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

همه مواد را در کاسه مناسبی بریزید و آن را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید (روش بن‌ماری) آن‌گاه این مخلوط را با سرعت کم همزن برقی بزنید (2 دقیقه).

سپس سرعت همزن را افزایش دهید و آیسینگ را تا جایی که حجمش زیاد شود و فرم خود را حفظ کند، هم بزنید حالا آیسینگ را از روی حرارت بخار آب جوش بردارید و به همزدن ادامه دهید تا آیسینگ غلیظ شود.

اکنون آیسینگ آماده مصرف می‌باشد.

می‌توانید از این آیسینگ برای آراستن انواع کاپ کیک و کیک‌ها بهره بگیرید.

گفتنی است که این آیسینگ بسیار لطیف و سبک است  و تا 2 روز در دمای محیط قابل نگهداریست.

برچسب ها: شیرینی پزیآیسینگآیسینگ بال فرشتهروش تهیه آیسینگ بال فرشتهطرز تهیه آیسینگ تعداد بازديد: 129 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این آیسینگ چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است