Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 14:02

دو دایره باقلوا

دو دایره باقلوا

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ  2 عدد

 

ماست  1 قاشق سوپخوری

 

آب  100 میلی‌لیتر

 

آب ماست 50 میلی‌لیتر

 

روغن مایع  100 میلی‌لیتر

 

آرد  به مقدار لازم

 

آرد ذرت  50 گرم

 

مواد لازم داخل خمیر

 

بادام  250 گرم

 

كره  200 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ شربت

 

شكر  350 گرم

 

آب  150 میلی‌لیتر

 

آبلیمو  1 قاشق سوپخوری

 

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

درون كاسه‌ای تخم‌مرغ، ماست، آب، آب ماست و روغن را بریزید و با چنگال یا مفتول مخصوص، خوب مخلوط ‌‌كنید. سپس آرد را بیفزائید تا خمیر نرمی به دست آید.

آن‌گاه خمیر را به صورت یك چونه درآورید. حالا یك دستمال نمدار روی آن بیندازید و به مدت نیم‌ساعت استراحت ‌دهید. بعد شربت را بجوشانید تا كمی غلیظ شود.

اكنون هر بار به اندازه‌ی یك گردو از خمیر بردارید و به صورت دایره‌های كوچك، باز كنید و آرد ذرت بپاشید. حالا هر دو عدد از دایره‌ها را از كنار به اندازه‌ی یك سانتیمتر روی هم بگذارید و مقداری بادام در وسط آن‌ها قرار دهید.

اینك لبه‌ دایره‌ها را تا بزنید و دو طرف خمیر را به هم بفشارید و در سینی فر (تاون) بچینید.

آن‌گاه كره را روی اجاق آب كنید و روی خمیرها- كه حدود 25 عدد می‌شود- بمالید و با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت نیم ساعت در فر بپزید. بعد باقلوا را درون شربت قرار دهید.

یادآوری: برای تهیه شربت به صفحه مقابل مراجعه كنید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیباقلواآشپزباشیماه منیر نوریدو دایره باقلواروش تهیه دو دایره باقلوامواد لازم دو دایره باقلوا تعداد بازديد: 700 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است