Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:39

بيسكويت دو رنگ با كرم فندق

بيسكويت دو رنگ با كرم فندق

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

30 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 30 عدد:

آرد ................175 گرم

شكر ریز ................100 گرم

كره‌ی خردكرده...................100 گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ...................1 عدد

شیر ....................1 قاشق سوپخوری

كرم گاناش فندقی...............180 گرم

فندق آسیاب كرده ...............2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم گاناش فندقی:

 خامه‌ی ساده..................50 گرم

شكلات سیاه خردكرده ...............100 گرم

فندق آسیاب كرده .....................30 گرم

روش تهیه :

آرد و شكر را در ظرف مناسبی بریزید. بعد كره را بیفزائید و با سر انگشتان كره و آرد را با هم مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. سپس زرده‌ی تخم‌مرغ و شیر را اضافه نمائید تا خمیر نرمی حاصل شود. بعد آن را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر باز كنید و كرم گاناش فندقی را روی آن بمالید؛ به طوری كه خمیر، از هر طرف 2 سانتیمتر خالی بماند. اكنون روی كرم گاناش پودر فندق بپاشید و آن را از طول رول كنید. آن‌گاه در كاغذ روغنی بپیچید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

 

حالا فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. اكنون خمیر را از كاغذ جدا سازید و با چاقوی تیزی به عرض یك سانتیمتر ببرید و در سینی بچینید. اینك سینی را در فر بگذارید و بیسكویت را به مدت 20 دقیقه بپزید و پس از 5 دقیقه روی پنجره‌ی سیمی منتقل كنید تا خنك شود. بعد آن را در ظرف زیبائی بچینید.

 

روش تهیه‌ی كرم گاناش فندقی:

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه گرم شود. سپس شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی به دست آید. حالا فندق را بیفزائید و كرم را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: کرم گاناشبیسکوییتبیسکوییت دورنگکرم فندقطرز تهیه کرم گاناش فندقیطرز تهیه بیسکوییت دورنگ تعداد بازديد: 1129 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است