Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 20:05

شیرینی جو و شكلات سفید

شیرینی جو و شكلات سفید

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره‌ نرم 250 گرم

 

شكر 100 گرم

 

شكر قهوه‌ای 100 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 240 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

شكلات سفید خرد كرده 300 گرم

 

پرك جو 140 گرم

 

پودر نارگیل 90 گرم

 

كشمش طلائی 150 گرم

 

گردوی خرد كرده 120 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. كره و هر دو شكر را در كاسه‌ مناسبی بریزید و در حدود 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا باقیمانده‌ مواد را به مایه‌ فراهم كرده اضافه كنید و مخلوط نمائید. اكنون هر بار به اندازه‌ یك قاشق چایخوری از این مایه بردارید و با فاصله روی سینی بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. سپس شیرینی را روی پنجره‌ سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.

یادآوری: پرك جو را اندكی در دستگاه غذاساز خردكنید.

 

برچسب ها: شیرینی جو و شكلات سفیدشيريني جوجو و شكلاتشكلات سفيدروش تهيه شيريني جوآموزش شيريني جومواد لازم شيريني جو تعداد بازديد: 1488 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است