Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:37

حلوای سنگ‌ شكنو

حلوای سنگ‌ شكنو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

شیره انگور ..............250 میلی لیتر    600 كیلوكالری

زعفران حل كرده................3 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

آرد ................450 گرم     1500 كیلوكالری

كنجد بو داده  ................حدود 40 گرم    200 كیلوكالری

 روش تهیه:

 شیره انگور و زعفران را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و آن را روی بخار آب جوش بگذارید تا شیره‌  انگور روان شود. بعد آرد را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق تفت دهید؛ تا جایی كه رنگش طلایی مایل به قهوه‌ای رنگ شود. حالا آرد را الك كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه شیره  انگور را به آرد بیفزایید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید. سپس خمیر را با وردنه روی میز باز كنید. زیر و روی حلوا كنجد بپاشید و آن را به شكل لوزی ببرید. حلوا را در ظرف درداری نگه‌دارید.

 

یادآوری: هنگام افزودن شیره‌‌ انگور به آرد، می‌باید هر دو گرم باشند.

برچسب ها: حلواحلوا شیره انگورطرز تهیه حلوا شیره انگورحلوای سنگ شکنو تعداد بازديد: 772 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است