Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:17

اسلایس پنير و كارامل

اسلایس  پنير  و كارامل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

 پنير خامه ای ٢٤٠ گرم

شكر ١٠٠ گرم

تخم مرغ ٣ عدد

اسانس وانيل یک ویک دوم قاشق چایخوری  

آرد ٢٢٥ گرم

بيكينگ پودر  ١ قاشق چايخوری

نمك  یک چهارم قاشق چايخوری

كرۀ آبكرده  ١٧٠ گرم

شكر قهوه ای ٢٠٠ گرم

مواد لازم برای تهیۀ سس كارامل

شكر قهوه ای  ٢٠٠ گرم

كره  ٩٠ گرم

خامۀ ساده  ١٢٥ گرم

اسانس وانیل  ١ قاشق چايخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کف و ديوارۀ قالب را به اندازۀ 18×28سانتيمتر با كاغذ روغنی بپوشانيد و روی كاغذ را چرب كنيد.

پنير خامه اي و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و یکدست شود.آن گاه یکی از تخم مرغ ها و وانيل را به آن بيفزائيد و مخلوط کنید.

سپس آرد ، بيكينگ پودر و نمك را در کاسۀ دیگری بریزید و كره،شكر قهوه اي و باقیماندۀ تخم مرغ ها را به آن بيفزائيد و مخلوط کنید تا خمير يكدستی حاصل شود.

حالا خمير به دست آمده  را در قالب بریزید و در همه جا بطور یکنواخت صاف کنید و بعد مایۀ پنیری فراهم کرده را رویش بریزید و صاف کنید.

اکنون سس کارامل را روی مایۀ پنیری بریزید و به کمک سيخ چوبي به شکل مرمریدر آوريد.

اینک اسلایس مورد نظر را به مدت تقریبی40-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه اسلایس پنیر و کارامل خنک شد،آن را به اندازۀ دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیۀ سس کارامل

همۀ مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روي حرارت ملايم بگذاريد تا شکر و کره آب شود و سس یکنواختی به دست آید.

آن گاه سس را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد،آن را مصرف کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانانواع اسلایس های خوشمزهاسلایس پنیر و کاراملاسلایس پنیرمواد لازم برای تهیه اسلایس پنیر و کارامل تعداد بازديد: 1284 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است