Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 مرداد 1396 - 22:59

پرالین گردو

پرالین گردو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شكر قهوه‌ای (روشن) 225 گرم

 

شكر سفید 100 گرم

 

خامه‌ ساده 150 میلی‌لیتر

 

شیر 85 میلی‌لیتر

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

گردوی خرد كرده 115 گرم

 

شكلات سفید آبكرده 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

سینی شیرینی‌پزی را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را هم چرب كنید. آن‌گاه شكر قهوه‌ای، شكر سفید، خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و مایه به دمای 110 درجه‌ سانتیگراد برسد.

زمانی كه مایه جوشید دماسنج را در مایه قرار دهید - حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و مایه را به مدت تقریبی 5 دقیقه، با همزن برقی بزنید. سپس وانیلین و گردو را بیفزائید. اكنون هر بار به كمك دو قاشق چایخوری، اندكی از مایه را بردارید و با فاصله در سینی بریزید.

با دست چربكرده رویش را صاف كنید و در دمای محیط نگه دارید تا خنك شود. اینك پرالین را با شكلات سفید آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یاد‌آوری: چنانچه دماسنج در دسترستان نبود حدود 10 دقیقه مایه را بجوشانید.

 

برچسب ها: پرالينآموزش پرالين گردوروش تهيه پرالين گردومواد لازم پرالين گردوتهيه پرالين گردوپرالين گردو تعداد بازديد: 540 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است