Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:05

توپی دو رنگ نارگیلی

توپی دو رنگ نارگیلی

shooroshirin

0 0

متوسط

40 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 40 عدد

پودر شکر الک کرده............... 420 گرم

پودر نارگیل................. 100 گرم

شیر عسلی................ 180 گرم

رنگ خوراکی صورتی.............. به میزان لازم

اسانس توت‌فرنگی........... به میزان لازم

آشپزباشی - محیا ربیعی :

روش تهیه

پودر شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و شیر عسلی را کم‌کم به آن بیفزائید تا خمیر نسبتا غلیظی به دست آید.  آنگاه این مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت اسانس توت فرنگی و رنگ صورتی بیفزائید. حالا هر بار به اندازة نصف قاشق چایخوری از مایة سفید رنگ و نصف قاشق چایخوری از مایة صورتی رنگ بردارید و آن را به شکل توپ درآورید. توپ‌های فراهم کرده را در پودر نارگیل بغلتانید و در کپسول‌های کوچک کاغذی بگذارید.

یادآوری 1: چنانچه مایه شل بود، اندکی پودر نارگیل به آن بیفزائید.

یادآوری 2: بهتر است قبل از شکل دادن به مایه، آن را در یخچال نگه دارید.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهتوپی دو رنگ نارگیلیطرز تهیه توپی دو رنگ نارگیلیاسانس توت‌فرنگی تعداد بازديد: 633 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است