Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 24 تیر 1399 - 21:13

شیر ینی کرمدار مربایی

شیر ینی کرمدار مربایی

shooroshirin

0 0

آسان

12 دقیقه

20 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 20عدد

کرة‌ نرم شده     125گرم
کرة بادام زمینی    100 گرم
شکر     50گرم
شکر قهوه ای      115گرم
تخم مرغ     1 عدد درشت
اسانس وانیل      1 قاشق چایخوری
آرد     200 گرم
نمک      یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ سودا     یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر     یک چهارم قاشق چایخوری


موادلازم میانی:
پودر شکر     80گرم
کرة بادام زمینی     50 گرم
کرة نرم     2 قاشق سوپخوری
شیر     1 قاشق سوپخوری
مارمالاد به دلخواه      حدود یک سوم پیمانه

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان :

روش‌تهیه

 کره،کرة بادام زمینی، شکر و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مواد خشک را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون هر بار به اندازة یک قاشق سوپخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید. سپس رویش را به کمک چنگال بیارائید و با فاصله از یکدیگر در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اینک بیسکویت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه بیسکویت‌ها خنک شدند، آنها را دو تا دو تا با کرم و مارمالاد به هم بچسبانید.


روش تهیة مواد میانی:
پودر شکر،کرة بادام زمینی و کره را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه شیر را بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: شیرینیشیرینی مرباییشیرینی پزیشیرینی خانگیشیرینی مربایی کرمدارطرز تهیه شیرینی مربایی تعداد بازديد: 226 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است