Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:02

اِسكُن با تخمه آفتابگردان

اِسكُن با تخمه آفتابگردان

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 225 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

كره‌ی نرم 25 گرم

 

شكر قهوه‌ای 30 گرم

 

گردوی خردكرده 25 گرم

 

كشمش 25 گرم

 

تخمه‌ی آفتابگردان 60 گرم

 

ماست 150 میلی‌لیتر

 

شیر 15 میلی‌لیتر (1 قاشق سوپخوری)

 

شیر برای روی نان 15 میلی‌لیتر (1 قاشق سوپخوری)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی آرد را همراه با بیكینگ‌پودر الك كنید.

آن‌گاه كره، شكر، گردو، كشمش و نیمی از تخمه‌ی آفتابگردان را به آرد بیفزائید.

سپس ماست و شیر را دركاسه‌ی دیگری بریزید و با هم مخلوط كنید و به تركیب قبلی بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید و به دست نچسبد.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت یك سانتیمتر بازكنید و با برشگری به قطر 8 سانتیمتر، دایره‌هایی از آن ببرید و با فاصله در سینی بچینید.

حالا رویشان شیر بمالید و باقیمانده‌ی تخمه‌ی آفتابگردان را بپاشید.

سینی را درفر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه اسكن را بپزید تاطلائی رنگ شود. اینك اسكن را برای پذیرائی در ظرف یا سبد مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیشیرینی گردوییشیرینی کشمشیاسکن با تخمه آفتابگردانآموزش اسکنانواع اسکن تعداد بازديد: 782 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این اسکن چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است