Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 19:48

ماكارون شكلاتی

ماكارون شكلاتی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سفیده تخم‌مرغ  2 عدد

 

كرم تارتار  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر ریز  225 گرم

 

پودر كاكائو  4 قاشق چایخوری

 

بادام آسیاب كرده  150 گرم

 

اسانس بادام  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم كرم گاناش

 

خامه 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شكلات شیری 100 گرم

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

سفیده‌های تخم‌مرغ و كرم تارتار را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. آن‌گاه شكر را كم‌كم بیفزائید و همزدن را ادامه دهید تا شكر در سفیده تخم‌مرغ، حل شود.

سپس پودر كاكائوی الك كرده، بادام و اسانس بادام را بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدست شود.

اینك مایه را در كیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده بریزید و دایره‌هایی به قطر 5/2 سانتیمتر از آن را در سینی بریزید.

سپس سینی را در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید.

حالا شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بین هر دو عدد از آنها، قدری كرم گاناش بمالید.

روش تهیه‌ كرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت قرار دهید و همین‌كه گرم شد، شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا كرم صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: آموزش شيرينيشيرينيشيريني شكلاتيقناديانواع شيرينيدستور شيرينيماكارون شكلاتی تعداد بازديد: 927 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است