Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 24 تیر 1399 - 19:59

کنولی کرمدار

کنولی کرمدار

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

18 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 18 عدد

خمیر میل‌فوی     حدود 450 گرم
بادام خرد و برشته کرده     50 گرم



مواد لازم برای تهیة کرم پرتقالی
زردة تخم‌مرغ      4 عدد
شکر     80 گرم
آب پرتقال      160 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)
آرد     2 قاشق سوپخوری
نشاستة‌ ذرت      2 قاشق سوپخوری
اسانس وانیل      2 قاشق چایخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی :

روش تهیه

 خمیر میل‌فوی را به ضخامت 2 میلیمتر روی سطح آرد پاشیده باز کنید و نوارهایی از آن را به عرض یک و نیم و طول 50 سانتیمتر برش دهید. آن‌گاه نوارهای خمیر را دور استوانه‌های فلزی مخصوص بپیچید به گونه‌ایکه اندکی روی هم قرار بگیرد. (overlap) سپس روی خمیرها سفیدة تخم‌مرغ بمالید و شکر بپاشید و آنها را روی سینی شیرینی‌پزی بچینید (قسمت شکری بالا باشد) حالا سینی را یک شب در یخچال بگذارید تا خمیر کاملا سرد شود. اینک کنولی‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شوند. همینکه کنولی‌ها خنک شدند، داخلشان را با کرم پر کنید و دو طرفشان را در بادام خرد کرده بغلتانید.


روش تهیة کرم پرتقالی:
زردة تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آب پرتقال را گرم کنید و نشاستة ذرت و آرد را به زردة تخم‌مرغ‌ها بیفزائید. آنگاه نیمی از آب پرتقال گرم کرده را روی مخلوط تخم‌مرغی بریزید و بعد همة آب پرتقال را بیفزائید.
 سپس همة مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود. حالا وانیل را به کرم بیفزائید. همینکه کرم خنک شد، آن را مصرف کنید.

برچسب ها: شیرینی پزیافسانه ظروفیشیرینی خانگیکنولی کرمدارطرز تهیه کنولی کرمدار تعداد بازديد: 276 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است