Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:26

باقلوای گردو

باقلوای گردو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای 14 نفر

تخم‌مرغ 1 عدد

ماست  30 گرم (2 قاشق سوپخوری)

شیر 2 قاشق سوپخوری

نشاسته 1 قاشق سوپخوری

شکر 50 گرم

گردوی پودر کرده 150 گرم

پودر هل 1 قاشق چایخوری

خمیر یوفکا دالیا 14 عدد

کره آبکرده 200 گرم

مواد لازم برای تهیه شربت

شکر 400 گرم

آب 200 میلی‌لیتر

گلاب 60 میلی‌لیتر

جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری

آشپزباشی - آرزو گنجی

تخم‌مرغ، ماست، شیر، نشاسته، شکر، گردو و پودر هل ر ا در کاسهمناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه ظرف نسوزی را به اندازه 20 × 20 سانتیمتر چرب کنید و روی 2 ورق از خمیرها کره بمالید.

سپس قدری از مخلوط فراهم کرده روی خمیر بریزید و وردنه باریک مخصوص خمیر باقلوا را رویش قرار دهید و خمیر را دور وردنه رول کنید.

حالا دو طرف خمیر را با دست جمع کنید تاخمیر به شکل چین‌ خورده درآید.

اکنون وردنه را خارج کنید و خمیر رول کرده را در ظرف نسوز بگذارید.

همه ورقه‌های خمیر یوفکا را به همین ترتیب آماده کنید و کنار هم در ظرف قرار دهید.

اینک رویشان کره بمالید و باقلوا را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه باقلوا اندکی خنک شد، رویش شربت بریزید و روی باقلوا را بپوشانید.

روش تهیه شربت

شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شکر آب شود. آن‌گاه شربت را در حدود 5 دقیقه بجوشانید.

برچسب ها: شیرینی سنتیآشپزباشیآرزو گنجیباقلوای گردوروش تهیه باقلوامواد لازم برای تهیه باقلواشیرینی خوشمزه ترکیه ای تعداد بازديد: 348 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است