Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:51

بیسكویت شكری

بیسكویت شكری

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 160 گرم

 

پودر شكر 80 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 270 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

شكر درشت برای روی بیسكویت به میزان لازم

 

پوست پرتقال رنده كرده برای روی بیسكویت به میزان لازم

آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

در كاسه مناسبی كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد تخم‌مرغ را بیفزائید. آن‌گاه آرد و پوست پرتقال را اضافه نمائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باوردنه به ضخامت نیم‌سانتیمتر باز كنید و با برشگر مستطیل شكل به ابعاد 5×7 سانتیمتر قالب بزنید. روی خمیرها شكر درشت و پوست پرتقال بپاشید و با فاصله در سینی بچینید.

اكنون سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویت را بپزید. همینكه بیسكویت خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: بیسكویتطرز تهیه بیسكویتآموزش بیسكویتانواع بیسكویتبیسكویت شكریآموزش بیسكویت شكریمواد اولیه بیسكویت شكری تعداد بازديد: 888 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است