Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:37

قرابیه هویج

قرابیه  هویج

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 40 عدد

کره نرم شده 200 گرم

پودر شکر 130 گرم

نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

ماست  125 گرم (یک‌دوم پیمانه)

بیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری

آرد 430 گرم 

مواد لازم میانی

مربای هویج بدون شربت 1 پیمانه

گردوی خرد کرده 60 گرم

پودر شکر برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره، پودر شکر و نشاسته ذرت را در کاسه مناسبی بریزید و اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه وانیلین و ماست را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را به مایه فراهم کرده افزوده و مواد را با دست مخلوط نمائید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی قرار دهید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی، به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید .

حالا روی نیمه دایره‌ها یک قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و روی نیمه دیگر خمیر 4 برش ایجاد کنید به گونه‌ای که این برش‌ها قطع نشوند.

اکنون قـــسمت بــرش خورده خمیر را روی مایه میانی تا کنید و در سینی شیرینی‌پزی چربکردهبچینید.

 اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.

برچسب ها: شیرینی سنتیآشپزباشیآرزو گنجیقرابیه هویجروش تهیه قرابیه هویجمواد لازم برای تهیه قرابیه هویجروش تهیه قرابیه تعداد بازديد: 231 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است