Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:14

بيسكويت كرمدار اسپرسو

بيسكويت  كرمدار اسپرسو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 15-20 عدد

آرد  ١٠٠ گرم

پودر قهوه اسپرسو ١قاشق سوپخوری

نمك ١ پینچ

كره نرم شده  ٩٠ گرم

پودر شکر  ١٦٠ گرم

اسانس وانيل یک‌چهارم قاشق چايخوری

مواد لازم برای تهیه کرم:

خامه صبحانه ٨٠ ميلي ليتر(یک‌سوم پیمانه)

شكلات شيری ١٠٠ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، پودر قهوه و نمك را در كاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه كره و پودر شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود .

بعد مخلوط آرد و وانيل را به آن بیفزائید تا خمير يكدستي حاصل شود. حالا خمير فراهم کرده را در کیسه نایلونی قرار دهید و ٣٠ دقيقه در يخچال بگذاريد.

سپس خمير را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت ٣ ميليمتر باز كنيد و با برشگر به قطر ٤سانتيمتر قالب بزنيد.

در سيني شيرینی پزی دارای كاغذ روغنی بچينيد. اکنون سینی را به مدت ١٠دقيقه در يخچال بگذاريد و بعد بیسکویت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ١٨٠ درجه سانتيگراد بپزيد.

همینکه بیسکویت‌ها خنک شدند،‌ هر دو عدد از آنها را با كرم به هم بچسبانيد.

روش تهیه كرم:

خامه را روی حرارت ملایم گرم کنید و بعد شکلات را به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات حل شود و کرم صاف و یکنواختی به دست آید.

آن‌گاه کرم را در یخچال بگذارید تا سفت شود و بعد آن را با همزن برقی بزنید تا سبک و قابل مصرف شود.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانبیسکویت کرمداربیسکویت کرمدار اسپرسوطرز تهیه بیسکویت کرمدارمواد لازم برای تهیه بیسکویت کرمدار تعداد بازديد: 356 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است