Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 01:31

کوکی موز و نارگیل

کوکی موز و نارگیل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 20 عدد

موز    ۳ عدد متوسط

شکلات چیپسی   ۵۰ گرم

پودر نارگیل   ۱۵0 گرم

کره نرم شده    ۲۰ گرم

شکر   ۴۰ گرم

وانیلین  یک چهارم قاشق چایخوری

پودر نارگیل برای روی کلوچه ها  ۵۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه پوست موز‌ها را بگیرید و موز‌ها را رنده کنید و در کاسه مناسبی بریزید.

سپس شکلات چیپسی ، پودر نارگیل، کره ، شکر و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. (خمیر کمی چسبنده می‌باشد)

حالا هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید.

اکنون توپ‌های فراهم کرده را با فاصله از یکدیگر در سینی بچینید و با فشار دست رویشان را اندکی تخت کنید.

آن‌گاه سینی را در فر بگذارید و کوکی‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.

همینکه کوکی‌ها پختند و خنک شدند، آنها را در ظرف مناسبی قرار دهید و در یخچال نگه‌داری کنید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو مقدمکوکی موز و نارگیلآموزش انواع کوکیکوکی موزروش تهیه کوکی موزمواد لازم برای تهیه کوکی موز و نارگیل تعداد بازديد: 421 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است