Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:12

بیسکویت جو | طرز تهیه بیسکویت جو

بیسکویت جو | طرز تهیه بیسکویت جو

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

بیسکویت جو | طرز تهیه بیسکویت جو

مواد لازم بیسکویت جو

آرد 110 گرم

بیكینگ پودر  یكچهارم چایخوری

دارچین یكدوم قاشق چایخوری

پودرشكر 165 گرم

جو پرك خردكرده  45 گرم

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

پودر نارگیل 30 گرم

كره 125 گرم

عسل  2 قاشق سوپخوری

آب 2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه بیسکویت جو: 

آرد، بیكینگ پودر و دارچین را در ظرفی الك كنید و پودر شكر، جو پرك، پوست لیمو و پودرنارگیل را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. سپس كره را ذوب كنید و با عسل و آب مخلوط سازید و پس از كمی خنك شدن، آن را به مواد قبلی بیفزائید و هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید. خمیر را در كیسهی نایلونی، به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد آن را روی سطحی آردپاشی شده، با وردنه به ضخامت 5 میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتیمتر برش دهید. خمیرهای برش خورده را با فاصله در سینی چربكرده، بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن بیسكویتها، آنها را در ظرف در دار و مناسبی نگهداری كنید.

برچسب ها: بیسکویت جوطرز تهیه بیسکویت جوتهیه بیسکویتدستور پخت بیسکویت تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است