Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 24 آذر 1397 - 16:55

اكلر شكلاتی

اكلر شكلاتی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 15 عدد

شكر   ٣ قاشق سوپخوری

آب   ١٥٠ میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه)

شير   ١٠٠ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه + 2 قاشق چایخوری)

كره   ١١٠ گرم

آرد   ١٣٥ گرم

پودر كاكائو   ٢ قاشق سوپخوری

نمك  یک‌دوم  قاشق چایخوری

تخم‌مرغ  ٤ عدد

بيكينگ پودر   یک‌چهارم قاشق چایخوری

وانيل شكری  یک‌دوم  قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته   به ميزان لازم

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش

شكلات تلخ خرد کرده   ١١٥ گرم

خامه صبحانه   ١٢٠ گرم

كره  ١ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - محیا ربیعی

شكر، آب، شير و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا كره آب شود و مخلوط فراهم کرده شروع به جوشيدن كند.

آن‌گاه مخلوط الک کرده آرد، پودر کاکائو و نمک را به یکباره درون آن بریزید و پیوسته هم بزنید تا مواد خمیر شود.

هنگامی که خمیر پخت و از ظرف جدا شد، آن را به کاسة بزرگی انتقال دهید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به خمیر بیفزائید و هم بزنید. حالا بیکینگ‌پودر و وانیل را نیز به خمیر اضافه کنید و مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی دارای ماسوره کنگره‌دار بریزید.

اکنون از مایه اکلر نوارهایی به طول 10 سانتیمتر و با فاصله از یکدیگر روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و بعد اکلر را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

اکنون دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید و 20 دقیقة دیگر، اکلر را بپزید.

همینکه اکلر خنک شد، برش کوچکی در کنارشان ایجاد کنید و داخلشان را با خامة فرم گرفته پر نمائید.

اینک روی اکلر‌ها را در کرم گاناش بزنید و در صورت دلخواه با قدری گردوی خرد کرده بیارائید.

آن‌گاه اکلر را در ظرف درداری بگذارید و قبل از مصرف 6 ساعت در یخچال نگه دارید.

روش تهیه کرم

شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید. آن‌گاه خامه و کره را به آن بیفزائید و مخلوط  کنید.

 سپس کرم گاناش را دوباره روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

یادآوری

 در صورت دلخواه می‌توانید داخل اکلر ها را با خامه شکلاتی پر کنید. به این منظور، هنگام همزدن خامه، اندکی پودر کاکائوی الک کرده به آن بیفزائید.

برچسب ها: آشپزباشیمحیا ربیعیاکلر شکلاتیمواد لازم برای تهیه اکلر شکلاتیطرز تهیه اکلر شکلاتیطرز تهیه انواع اکلر های خوشمزهانواع شیرینی های خوشمزه شکلاتی تعداد بازديد: 211 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است