Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:08

شیرینی گل‌های دارچینی

شیرینی گل‌های دارچینی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم‌مرغ3 عدد
شکر 3 قاشق سوپخوری
مخلوط پودر دارچین و زنجفیل1 قاشق چایخوری
آرد280 گرم
روغن برای سرخ کردنبه میزان لازم
پودر شکر برای تزئینبه میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی :

روش‌تهیه

تخم‌مرغ‌ها، شکر و ادویه‌ها را در حدود 2 دقیقه با همزن برقی بزنید و بعد آرد را بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده اندکی ورز دهید و بعد در کیسة نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را به ضخامت 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواه‌‌تان قالب بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید. حالا شیرینی‌ها را روی کاغذ هوله‌ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و بعد رویشان پودر شکر بپاشید. اکنون شیرینی‌ها را در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینیشیرینی دارچینیشیرینی خانگیطرز تهیه شیرینی دارچینیشیرینی گل‌های دارچینی تعداد بازديد: 741 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است