Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:49

اسلایس زنجفیلی

اسلایس  زنجفیلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 210 گرم

شکر دانه ریز 100 گرم

پودر زنجفیل 1قاشق چایخوری

کره سرد (خرد کرده) 175 گرم

مواد لازم میانی

گلدن سیروپ یا عسل 1 قاشق سوپخوری

کره 2 قاشق سوپخوری

پودر شکر 2 قاشق سوپخوری

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه آیسینگ

شیر 1 قاشق سوپخوری

پودر شکر 140 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد شکر، زنجفیل  وکره را در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا موادبه شکل خرده نان درآید.

آن‌گاه این مخلوط را در قالب چربکرده به اندازه 18×28 سانتیمتر بریزید و فشرده سازید.

سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

حالا مواد میانی را درون قالب روی لایه اول بریزید و بگذارید کاملا سرد شود.

اکنون شیرینی را به اندازه دلخواهتان برش دهید.

روش تهیه مواد میانی:

گلدن سیروپ و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا کره آب شود. آن‌گاه پودر شکر و زنجفیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

روش تهیه آیسینگ:

شیر را کم کم به پودر شکر بیفزائید و مخلوط کنید تا آیسینگ به غلظت روان و مناسبی برسد.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیاناسلایس زنجفیلیطرز تهیه اسلایس زنجفیلیآموزش تهیه انواع اسلایسانواع شیرینی با زنجفیل تعداد بازديد: 307 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است