Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1397 - 18:14

فنجان‌های نوتلا

فنجان‌های نوتلا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 12 عدد

کره 125گرم

شکر قهوه ای 115 گرم

شکر 100 گرم

تخم مرغ  1عدد

اسانس وانیل یک و یک دوم قاشق چایخوری

آرد 250گرم

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

شکلات چیپسی 100 گرم

نوتلا یک دوم پیمانه

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید و قالب‌های مینی‌مافین را چرب نمائید. آن‌گاه کره، شکر قهوه‌ای و شکر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و نمک را در دو نوبت به این مایه افزوده و مخلوط نمائید.

اکنون شکلات چیپسی را بیفزائید و هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده را در قالب مینی مافین بریزید.

اندکی رویش را صاف کنید و 1 قاشق چایخوری نوتلا روی آن بریزید. اینک با باقیمانده مایه فراهم کرده، روی نوتلا را بپوشانید به گونه‌ای که نوتلا در وسط بیسکویت قرار بگیرد.

آنگاه بیسکویت را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید این بیسکویت را با بستنی وانیلی میل کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیاننوتلابیسکویت نوتلادسر با نوتلافنجانهای نوتلا تعداد بازديد: 469 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است