Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 21:58

طرز تهیه پاستیل میوه‌ای

طرز تهیه پاستیل میوه‌ای

shooroshirin3

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم پاستیل میوه‌ای

آب 560 میلی‌لیتر (دو و یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر 500 گرم

 

پكتین 10 گرم

 

گلوكز 100 گرم

 

كرم تارتار یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آب (اضافی) 2 قاشق سوپخوری

 

رنگ سبز خوراكی چند قطره

 

اسانس نعنا یا سیب چند قطره

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 طرز تهیه پاستیل میوه‌ای

آب، شكر و پكتین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه گلوكز و مخلوط كرم تارتار و آب (اضافی) را بیفزائید و هم بزنید. سپس مایه‌ به دست آمده را در حدود 15 دقیقه، روی حرارت ملایم نگه دارید تا دمایش به 115 درجه‌ سانتیگراد برسد.

حالا ظرف را از روی اجاق بردارید و رنگ و اسانس را به مایه، بیفزائید. اكنون قالب مربع مناسبی را به اندازه‌ 20 سانتیمتر، با صفحه‌ سلیكونی بپوشانید و مایه‌ پاستیل را رویش بریزید و 2 ساعت، در دمای محیط نگه دارید تا خنك شود. اینك پاستیل را از قالب درآورید و آن را رول كنید. سپس پاستیل را به اندازه‌های نیم‌سانتیمتری ببرید.

یادآوری: پكتین را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید.

 

برچسب ها: پاستیل میوه‌ایآموزش پاستيلروش تهيه پاستيلپاستيلمواد لازم پاستيلآشپزي با پاستيلطرز تهیه پاستیل میوه‌ایدرست کردن پاستیل میوه ای تعداد بازديد: 1692 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است