Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:20

شيرينی خرمايی

شيرينی خرمايی

shooroshirin

1 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد...................... سه و يك‌دوم پيمانه

جوش شيرين............يك‌چهارم قاشق چايخوري

شكر قهوه‌اي..................يك و يك‌دوم پيمانه

مارگارين يا كرة نرم...................1 پيمانه

وانيل..................يك‌دوم قاشق چايخوري

تخم‌مرغ..............3 عدد

مواد ميانة شيريني:

خرما خرد شده......................2 پيمانه

آب....................1 پيمانه

شكر......................1 پيمانه

طرز تهیه

شكر قهوه‌اي و كره را با همزن برقي آن‌قدر بزنيد تا پف كرده و كرمي‌شود تخم‌مرغ‌ها و وانيل را اضافه و باز بزنيد تا مايه صاف و يك‌دست شود در نهايت آرد و جوش‌شيرين الك كرده را اضافه و مواد را خمير كنيد خمير آماده را در نايلون بپيچيد و 2 ساعت آن را در يخچال قرار دهيد. خمير آماده را در سطح آرد پاشي به قطر 1 ميلي‌متر باز كنيد و با كاتر گرد متوسط قالب زده و در سيني كاغذ انداخته نيمي از آن‌ها را بگذاريد و در مركز شيريني 1 قاشق از مواد مياني بگذاريد و با يك قطعه ديگر از خمير كاتر خورده تزيين كنيد روي آن را بپوشانيد و انگشت كوچك دست لبه‌هاي آن را فشار دهيد تا جاي انگشت روي آن كاملاً‌ بماند و در فر داغ 150 سانتي‌گراد به مدت 12 دقيقه آن را بپزيد.

طرز تهيه مواد مياني:

خرما را بدون هسته و تكه‌تكه شده را با آب و شكر روي حرارت بگذاريد بعد از جوش آمدن با حرارت ملايم به مدت 10 دقيقه بپزيد بعد از سرد استفاده كنيد.

یادآوری

مي‌توانيد از مارمالاد كشمش و يا قيسي كه آن‌ها هم به همين صورت آماده مي‌شدند در اين شيريني استفاده كنيد و يا از انواع مارمالاد ولي اصالت اين شيريني با خرما مي‌باشد.

برچسب ها: شیرینی سنتیشیرینی بدون فرشیرینی خانگی تعداد بازديد: 290 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • با تشکر از سایت خوب و مفیدتون
    خواستم درخواستی داشته باشم
    اگر مقدور است مثل سابق نام نگارنده دستورها را ذکر بفرمایید
    با تشکر

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است