Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:55

اسلایس شکلات چیپسی

اسلایس شکلات چیپسی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 9 برش

کره آبکرده  115 گرم

پودر بیسکویت 165 گرم

شکلات چیپسی 175 گرم

گردوی خرد کرده 140 گرم

پودر نارگیل 70 گرم

شیر عسلی 400 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 180 درجهسانتیگراد گرم کنید و قالب مربع را به اندازه 20 سانتیمتر با کره چرب نمائید.

 آن‌گاه کره و بیسکویت را با هم مخلوط سازید و در قالب بریزید و فشرده کنید.

سپس قالب را 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا شکلات چیپسی، گردو، پودر نارگیل و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

اکنون مخلوط فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و قالب را در فر بگذارید.

اینک اسلایس شکلات چیپسی را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود، بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و  مناسبی بچینید.

برچسب ها: اسلایس شکلاتیآشپزباشیمریم امیریاسلایس شکلات چیپسیطرز تهیه انواع اسلایس هامواد لازم برای تهیه اسلایس شکلات چیپسی تعداد بازديد: 1328 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است