Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 تیر 1396 - 21:08

ماكارون پرتقــالی

ماكارون پرتقــالی

shooroshirin6

0 0

سخت

15 نفر

مواد مورد نیاز

بادام آسیاب كرده 75 گرم

 

پودر شكر 115 گرم

 

آرد ذرت 10 گرم

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر ریز 50 گرم

 

اسانس پرتقال 2 - 3 قطره

 

رنگ نارنجی خوراكی به میزان لازم

 

مارمالاد پرتقال 5 قاشق سوپخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

بادام، پودر شكر و آرد ذرت را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس شكر را كم‌كم بیفزائید تا مرنگ صاف و براقی به دست آید.

حالا اسانس و رنگ را به مرنگ بیفزائید و مواد خشك را در سه نوبت به آن اضافه كنید. اكنون مایه‌ی فراهم كرده را در كیسه‌ی شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ی ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید و دایره‌هائی به قطر 4 سانتیمتر از آن را روی صفحه‌ی مخصوص ماكارون یا صفحه‌ی سیلیكونی بگذارید.

پس از نیم ساعت ماكارون را به مدت تقریبی 16دقیقه در فر گرم كرده با دمای 150 درجه‌ی سانتیگراد بپزید. همینكه ماكارون كاملاً‌ خنك شد، بین هر دو عدد قدری مارمالاد پرتقال بگذارید و به هم بچسبانید. آن‌گاه ماكارون را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: ماكارون پرتقــالیآموزش ماکارونشیرینی پرتقالیانواع ماکارونماکارون تعداد بازديد: 324 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است