Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:50

بیسکویت با وسیله مخصوص | طرز تهیه بیسکویت

بیسکویت با وسیله مخصوص | طرز تهیه بیسکویت

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

بیسکویت با وسیله مخصوص

 كرهی نرم  340 گرم

پنیر خامه‌‌ای 120 گرم

شكر 180 گرم

پودر كاكائو  40 گرم

قهوهی فوری آسیابكرده 4 قاشق چایخوری

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ  1 عدد

وانیل یك چهارم قاشق چایخوری

آرد   525 گرم

مارمالاد زردآلو   140 گرم (یك دوم پیمانه)

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

 

 

آشپزباشی - افسانه اسفندياری

فر (تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید.كره و پنیر خامه‌‌ای را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت 30 ثانیه بزنید. سپس شكر، پودر كاكائو، قهوهی فوری، بیكینگ پودر و نمك را افزوده و مخلوط كنید. حالا تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و پس از مخلوط كردن، آرد را اضافه كنید تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود. بعد خمیر را درون قالب مخصوص بیسكویت -چنانچه در تصویر میبینید- بریزید و به شكلهای دلخواه و با فاصله، در سنی چربكرده بگذارید و به مدت تقریبی10- 12دقیقه بپزید. آنگاه روی پنجرهی سیمی خنك كنید و در صورت تمایل، با مارمالاد وپودر شكر تزئین نمائید.

 

برچسب ها: بیسکویتآموزش بیسکویتطرز تهیه بیسکویت تعداد بازديد: 1373 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است