Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 17:36

اسلایس هلو و خامه

اسلایس هلو  و  خامه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 20 برش

کره  150 گرم

شکر  115 گرم

وانیلین  یک چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ   3 عدد

آرد 115 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

پودر نارگیل  45 گرم

شیر 125 میلی‌لیتر ( یک دوم پیمانه)

پودر هل 1 قاشق چایخوری

خامه  300 گرم

کمپوت هلو  500 گرم

شکر اضافی  55گرم

آشپزباشی - مریم امیری

قالبی را به اندازه 20×25 سانتیمتر چرب کنید و فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم نمائید.

آن‌گاه کره، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.

حالا مخلوط آرد، بیکینگ پودر و پودر نارگیل را همراه با شیر به طور یک در میان درون مایه بریزید و با لیسک هم بزنید.

اکنون مایه فراهم کرده را درون قالب بریزید و رویش را صاف کنید.  آن‌گاه قالب را در فر بگذارید و پایه اسلایس را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید و بعد بگذارید خنک شود.

اینک پودر هل ر ا با خامه مخلوط کنید و آن را به آرامی روی پایه خنک شده اسلایس  بریزید و صاف کنید.

حالا برش‌های هلو ر ا روی خامه بچینید، شکر (اضافی) را روی هلو بپاشید و اسلایس هلو را به مدت تقریبی 30 -40 دقیقه در فر بپزید.

اسلایس هلو را در قالب خنک کنید و بعد به اندازة دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریاسلایس هلو و خامهطرز تهیه انواع اسلایسمواد لازم برای تهیه اسلایس هلوطرز تهیه اسلایس هلو و خامه تعداد بازديد: 1124 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است