Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:19

کوکی گیلاس شکری

کوکی گیلاس شکری

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 30 عدد

کره 90 گرم

پودر شکر 90 گرم

تخم مرغ 1عدد

آرد 170 گرم

پودر کاکائو  2  قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه کرم:

کرمفیل شیر 150 گرم

مارمالاد گیلاس 50 گرم

گیلاس شکری 50 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی برنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کردة آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را افزوده و مخلوط سازید.

حالا مواد را با قاشق فلزی هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود و بعد روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

شیرینی را  به مدت تقریبی 10 - 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد  بپزید. 

همینکه شیرینی خنک شد، بین هر دو عدد قدری کرم بمالید و در صورت دلخواه، شیرینی‌ها را با شابلون و اسپری طلایی بیارائید.

روش تهیه کرم: کرمفیل را با مارمالاد مخلوط کنید و گیلاس‌های شکری را کاملا ریز خرد نمائید و به کرم بیفزائید.

یادآوری: می‌توانید کرمفیل را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.

برچسب ها: کوکی شکریآشپزباشیمریم امیریطرز تهیه کوکیمواد لازم برای تهیه کوکیکوکی گیلاس شکری تعداد بازديد: 1436 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است